Vanwege de extreme drukte bij onze vervoerders, kan de bezorging van uw bestelling langer duren dan u gewend bent!

GELUK & LIEFDE

€ 9,95

GELUK & LIEFDE

€ 9,95

Geluk & Liefde hebben we speciaal gebotteld voor Valentijnsdag, maar het valt zo in de smaak dat het een blijvertje is in het assortiment. Dus dat is geluk hebben voor je allerliefste. 

De zoete smaak van de bosbes, de bijzondere violette kleur en het alcoholpercentage van 14,5% passen in een liefdevol leven.

Bosbes en Geluk passen prima bij elkaar!

Bestel nu eenvoudig deze fles likorette en laat deze bezorgen waar en wanneer jij wilt.
Het toevoegen van een  een persoonlijke boodschap maakt het écht speciaal.

Verras je liefste en bestel vandaag!

Bosbes en Geluk passen prima bij elkaar!

 

GELUK VOOR JOU

€ 9,95

GELUK VOOR JOU

€ 9,95

Iemand wenst je Geluk en dat is een prachtig gebaar. Een geluk wens nemen we graag in ontvangst. Zeker als deze wens in de vorm van een likorette speciaal voor jou is. Dit is Geluk voor jou.

De populaire zomerframboos met haar zoetzure smaak, het warme houtachtige karakter en eenalcoholpercentage van 14,5% maken deze likorette tot iets moois.

Framboos en Geluk passen prima bij elkaar!

 

GELUKSKOEKJE

€ 9,95

GELUKSKOEKJE

€ 9,95

De combinatie van de subtiele en zacht zoete smaak van Oudhollandse stroopwafel en een alcoholpercentage van 14,5% maakt deze likorette tot een welkome verrassing. Geschikt voor elke gelegenheid. 

Stroopwafel en Geluk passen prima bij elkaar!

GELUKSTREFFER

€ 9,95

GELUKSTREFFER

€ 9,95

Het stoere kruidige, een klein bittertje en een alcoholpercentage van 14,5% maken deze likorette tot een mooie ontmoeting.

Kruiden en Geluk passen prima bij elkaar.

GELUKSMOMENT

€ 9,95

GELUKSMOMENT

€ 9,95

Het zijn meestal de kleine dingen die ervoor zorgen, dat je het intense geluk ervaart. Dat moment wil je vasthouden en opnieuw beleven. 

Mensen aandacht geven door middel van een knipoog, een glimlach, ware vriendschap of een schouderklopje. Zeker in deze bijzondere tijden van Corona zijn deze geluksmomenten extra belangrijk. Leuk als cadeau of gewoon lekker voor jezelf.

Karamel en Geluk passen prima bij elkaar!